Visuele Rapportage en Visuele Presentaties

Visuele Rapportages zijn bij uitstek geschikt als visuele weergave van een vergadering of meeting. Het maakt verslagen van dit soort bijeenkomsten helder en toegankelijk.
Visuele Presentaties zijn presentaties van een project of projectidee, variërend van een wetenschappelijk onderzoeksproject tot bijvoorbeeld een duurzaam toeristisch project. In een Visuele Presentatie kan men een project op heldere en aantrekkelijke wijze gevisualiseerd presenteren.

Beeldingenieur biedt de mogelijkheid om mensen uit uw organisatie Visueel Rapporten te leren maken. Voor mensen met weinig ervaring in tekenen en creativiteit doen wij dit voornamelijk aan de hand van formats en templates. Met behulp van een combinatie van visuele metaforen, iconen en trefwoorden leren wij individuen om visuele verslagen te maken.

Een voordeel van een Visuele Presentatie is dat het pakkend, visueel aantrekkelijk kan zijn, en ook stappen in een project, of effecten, of zijpaden op snelle of heldere wijze inzichtelijk kan maken. Ideaal om zelf je project(en)te leren presenteren. Het helpt je om het verhaal van je plan te vertellen. Beeldingenieur helpt je zo’n Presentatie te maken.