Copywriting

Onze medewerkers beschikken over taalgevoel, maar kunnen daarnaast ook mensen en markten met woorden in beweging brengen. Door naast zorgvuldige informatie over uw product of dienst een bepaalde beleving te creëren, een bepaalde sfeer, stemming of gevoel, kunnen we u helpen uw product of uw diensten onweerstaanbaar te maken. Dit is ook een keuze voor effectiviteit, omdat in het huidige tijdsgewricht de vraag steeds meer is verdrongen door (het creëren van) voorkeur en keuze.

Deze onweerstaanbeerheid creëren wij ook mede door extra toevoegingen op onze teksten. Wij bieden bijvoorbeeld een combinatie van een slogan met een tune (een auditief merk), een combinatie van een slogan met een beeldmerk (of cartoon, illustratie), of een wervende tekst met dus een tune, geluidsmerk of illustratie. Maar alleen een tekst is natuurlijk ook mogelijk.


Na overleg met u als opdrachtgever bepalen wij een strategie die gaat leiden tot een op maat gemaakte tekst, en de eventuele toevoegingen, die aansluit bij uw specifieke behoeftes, en de juiste toon of ondertoon heeft die bij uw doelgroep past.
Deze toon kan subtiel, speels of informatief zijn. Feitelijk, zakelijk of sferisch. Maar onze tekst zal er hoe dan ook aan bijdragen de aandacht te vangen van uw potentiële klanten en hen te verleiden gebruik te maken uw producten en/of diensten.

Interesse? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!